Amióta újratelepítettem a laptopomon a Windows 10-et (és frissítettem az Évfordulós frissítésre),azóta egy nagyon idegesítő hiba lép fel nálam. A Wi-Fi ikon a tálcán a gép bekapcsolása után kb. 5-10 perc után teljes erőt mutat, akkor is, amikor a kapcsolat nem teljes erősségű (lásd a linkelt képen).
Hogy tudnám ezt a hibát megszüntetni?
utóirat: Próbáltam CCleaner-rel a tálca értesítési gyorsítótárának törlését, nem segített a problémán.
Legjobb amúgy, ha elhagyod a winfost és áttérsz az ubuntu használatára. :D
2016. szept. 15. 19:57
3/11 anonim válasza:
Nekem is volt régebben Win 10-em... ha jött egy hiba, az reinstallig úgy maradt. :D
2016. szept. 15. 20:11
4/11 anonim válasza:
Ez nem bug, ez feature.
Nekem ott alul mindig teljes ikon van. Csak azt jelzi, ha leestem a routerről.
2016. szept. 15. 20:37
5/11 A kérdező kommentje:
De ez eddig nem volt így, és nem kalóz rendszer,(legalábbis szerintem) egy iskola telepítőlemezéről.
Ubuntura nem szeretnék költözni, mert azon szart nem lehet csinálni (Gamer vagyok.)
2016. szept. 16. 17:18
6/11 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy kevesebb játék elérhető Linux rendszerekre. De az túlzás, hogy szart sem lehet vele kezdeni. De mint mondtad, te csak játszol, ezért elnézem neked, hogy nem érted a dolgokat.
2016. szept. 16. 18:06
7/11 A kérdező kommentje:
Térjünk vissza a lényegre emberek! Volt egy hibám amit KI KÉNE JAVÍTANI. Nem azért kérdeztem hogy egy ilyen "véleményes" beszélgetés kezdődjön. Már csak azokat a válaszokat veszem figyelembe, amiket az eredeti kérdéssel kapcsolatban írnak és pont.
2016. szept. 16. 19:43
8/11 anonim válasza:
Kéne. De nem fogod. Vagy reinstall, vagy vársz amíg jön még egy update, vagy hagyod a francba. Ennyi.
2016. szept. 16. 21:06
9/11 anonim válasza:
Hát nem tudom... amúgy ez szerintem nem annyira zavaró "bug", főleg ha játékra használod a gépet, de egy reinstall szerintem is megoldaná a problémád. Ahogy olvasgatom nem tudsz vele mit kezdeni.
2016. szept. 17. 00:33
10/11 A kérdező kommentje:
Basszus, lehet, hogy már akkor gyári szervizbe kéne küldeni, mivel hogy most volt újratelepítve (tiszta telepítéssel!) kb. 3 hete. Elképesztő, hogy ilyen szart volt képes kiadni az ASUS, ami tönkremegy egy frissítéstől. (Eredeti problémám ez volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!