Mivel tudok html-t szerkeszteni (html emailt akarok küldeni)?
Hááát, ennél azért többet elárulhattál volna. Bizonyos levelezőprogramokban az egyszerű szöveg helyett kérhetsz HTML-módot, ez formázási lehetőségekkel egészíti ki a szöveget. Máshol (gmail) ehelyett egyszerűen megnyomod a „Formázási lehetőségek” gombot.
Valódi HTML-oldalt akármivel (mondjuk Jegyzettömbbel is) tudsz szerkeszteni, de ehhez ismerned kéne az egyébként nem túl bonyolult HTML nyelvet. De ezt nem tudom, hogyan tudnád elküldeni, azon kívül, hogy csatolod az E-mailhez, ezért gyanúm, hogy nem ilyesmiről van szó.
Gmaillel küldeném. Feltettem egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__80..
Itt mondták, hogy html emailt küldjek.. gyorsan megnéztem a google-ban, hogy egyáltalán mi az. Csak nem tudom, hogy álljak neki. Mivel a legegyszerűbb.
Az a legegyszerűbb, ha képszerkesztőben megcsinálod az egészet, és a kész képet rakod a Gmail-üzenetbe -- NEM csatolmányként, hanem a piros nyíllal jelzett gombbal:
Az is lehetőség, hogy az egyéb gombokat is használva szerkesztgetsz össze formázott szövegekből és beszúrt képekből egy kis minidokumentumot, de ez szerintem bonyodalmasabb, és gyakorlat nélkül a végeredmény is bizonytalan. Mint föntebb említettem, ezt a Gmailben nem HTML-küldésnek nevezik (a technikai hátteréről fogalmam sincs, lehet, hogy a gyakorlatban mégis ugyanaz), de a másik kérdésedre az csak egy tipp volt, szerintem ne ragaszkodj hozzá foggal-körömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!