Októberben veszek egy gépet és inkább tanuláshoz kell és ebben az esetben melyik éri meg? Macbook Air vagy Asus Zenbook?
Tedd fel még vagy tízszer ezt a kérdést! Annyira jó lenne...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Én egy Windowsos asztali PC-t cseréltem le egy Macbook air-re.
A jelenleg akcióban kapható 13 as 8gb-ramos verzióra.
Én nagyon nagyon megvagyok vele elégedve, eleinte persze a Macos szokatlan volt és belekellet jönni a használatába, de ha már megszokod akkor rendkívül jó és élvezetes a használata.
Nemtudom mire akarod használni, de ha csak internetezés,filmnézés,szövegszerkesztés,tanulásra és hasonlókra szerintem akkor is megéri mivel egy Zenbook se kerül sokkal kevesebbe, sőt a csúcsváltozatok még drágábbak is.
Ha viszont már dolgozni is akarsz,pl: videóvágás,képszerkesztés akkor mindenképp a macbokot válaszd, terméseztessen a Asus-on is ugyanúgy lehet mindezt csinálni de egy Macen mindez teljesen más, egyszerűen a Final Cut pro valami hihetetlen,hogy milyen jó és könnyen használható de még is profi videókat lehet vele készíteni.
ÉS rengeteg olyan program van ami csak Macre elérhető, viszont ezek olyan programok amik megkönnyítik,élvezetessé teszik a munkát. Valahogy PC-n soha nem éreztem azt,hogy "jaj de jó hogy most dolgozhatom." Macen egyszerűen be se akarom fejezni mert olyan élvezetes és jó csinálni vele bármit is.
...
Most megnéztem,hogy olyan árban mint a Air milyen Zenbokot kapnék, hát ezt találtam.
Egyedül a kijelző felbontása jobb,viszont a GPU rosszabb, szóval bárki bármint mond szerintem nincs túlárazva a Air mert mindegyik hasonló teljesítményű ultrabook ennyibe kerül...
Szóval a helyes inkább az,hogy mindegyik ultrabook túl van árazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!