Egy Steam ajándék játékot vissza lehet váltani ajándékká?
Figyelt kérdés
Kaptam egy steam játékot, amikor megnyitottam fel is tette a kérdést a könyvtárhoz adom vagy ajándékot akarok belőle a raktáramba. Könyvtárhoz adtam de baromira nem tetszik, arra gondoltam ha lehetne inkább tovább ajándékoznám olyannak aki tudja ezt értékelni. Összesen 20 percet játszottam vele.
( Shawdow Warrior)
2016. szept. 13. 11:03
1/5 anonim válasza:
Vissza tudod kérni a pénzed ha nem tetszik, bár ajándéknál nem tudom mi van
2/5 anonim válasza:
Ajándéknál nem tudod visszakérni(nyilván, mert nem fizettél érte), ilyenkor ha nem tévedek semmit nem tudsz csinálni vele.
3/5 CspCsj válasza:
"A barátom már beváltotta az ajándékot" részt olvasd át:
4/5 anonim válasza:
De, ajándékot is vissza lehet téríteni, de ahhoz kell az ajándékozó is. Ha jól emlékszem, te elindítod a folyamatot a barát, aki ajándékozta a játékot neked elfogadja a visszatérítést és az ajándékozó visszakapja rá a pénzét.
Kivéve ha nem steamen vette, hanem csak valami másik oldalról szerzett be egy kulcsot. Akkor azt csak töröltetni tudod az accountodról.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utolsóban a teljes igazság.
2016. szept. 15. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!