Tv monitor probléma. Van erre megoldás?
Vettünk német országban egy JTC 24 colos tv-t 1920x1080 gondoltam bedobom a gép mellé monitornak ezzel nincs is gond dsub kábel be és megy is. Viszont ha játszok valami fps-sel mint ha nagyon lassan reagálni a kép a samsung s19b150 monitoromon viszont tök jó. Annak ellenére hogy leírás alapján mind2 kijelzo 5ms válasz idovel rendelkezik. Egyik ismerosom azt javasolta probaljam hdmi kábellel. Azzal meg az a baj hogy bedugom és az nVidia controll panel szerint 1366x768 a natív felbontás. Ott van a listában a 1080p de ha arra állítom a kép mindenhol túl lóg a kijelzon és nagyon tre minoseget produkál.
Mi lehet erre a megoldás?
Bocsi a hosszú szöveg miatt.
Sima tv-ként árultak csak gondoltam ha az is 5ms valaszideju akkor jó lesz.
Na mind1 nem nagy para kb. 15 ezret így is megért netezni videozni ég és föld a samsung mellett az meg jó lesz játszani
A másik meg hogy be mereteztem az asztal a control panelen de a kép minőség akkor is olyan mint ha 800x480 lenne recés élek homály stb.
Köszönöm mindenkinek ment a zöld
Update: a túl lógás megoldódott a tv-n az aspect ratio 16:9-ról "just scan"-re állításával a rossz kepminoseg meg a sharpness csúszka 0-rá húzásával.
Bár a just scan hátránya viszont hogy ha egy gamet 720p-ben inditok akkor csak közepén egy teglalapban van kép de mivel az input lagg nem szűnt meg ezért nem nagyon lesz játékra használva.
Meg egyszer köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!