Tudna segíteni, egy PC szerelő, vagy programozó, tanácsadásban?
Elromlott a számítógépem, és mikor a szerelőm megjavította, azt mondta, csak alkatrészek mozdultak el, és újrarakta a gépem. Állítólag portalanított..., de mikor bekapcsoltam lefagyott, és megállt. Ezért kihúztam,és kiporszívóztam,rengeteg por volt benne még...
Mikor újraindítottam, ment rendesen 2 hétig,majd leállt és kattant egyet, majd mikor újra indítottam még 10x minden alkalommal egy kattanást hallottam, be is jött pár másodpercig, minden, de megint egy kattanás,abba maradt, és lefagyott... ugyan ez volt,
a baja, a javítás előtt! Mégsem találom a hiba forrását. A Kérdésem:.. aki profin ért a gépekhez, és hajlandó volna segíteni nekem, tanácsadásként, megtudná mondani, mi okozhatja a kattogó hangot? Mire lehet oda figyelni? Milyen megoldások lehetnek erre? Már így is sokat fizettem a javításért, és nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, valakinek van tippje, mi lehet a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!