Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri oldalra tenni ventilátort?

Megéri oldalra tenni ventilátort?

Figyelt kérdés
Cooler Master Elite Knight 350-es ház birtokosa vagyok. Ebbe a házba összesen 4 ventilátor fér el. Egy elöl, hátul, alul és oldalt. 3 ventilátor van jelenleg. Oldalt nincs, megéri oda tenni egyet, vagy csak zavarná a levegő áramlást? (elöl és alul szív, hátul fúj)

2016. szept. 11. 14:22
 1/1 A kérdező kommentje:
Közben leteszteltem. Leírom, hátha segítek valakinek. Ha nincs venti: processzor játékon kívül: 35-40 fok, LoL alatt: 54-55 fok, GTAV 62+ (leállítottam, mert ez a hőmérséklet sok neki). Ha van rakta venti, akkor szinte ugyanezek a hőmérsékletek, kb 2-3 fok mínusz. Ha letakarok az oldalsó ventilátor helyét, akkor játékon kívül: 22-30 fok, GTAV 54 fok. (LoL-t nem teszteltem még)
2016. szept. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!