Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az esportnál hol lehet jelentk...

Az esportnál hol lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

2016. szept. 9. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
19%
nincs üresedés . Szerintem jelentkezz inkább egy foci csapatba ha már sportolni szeretnél és nem c alakú hátat ropi testel vagy fordítva felhízott mangalicát .
2016. szept. 9. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
fájhat az igazság engem lehet le pontozni nem azért vagyok hogy minnél több százalékos legyek 0 -val is ugyan azt a véleményt fogom írni.
2016. szept. 9. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérlek nézd meg Pashabiceps Virtus.pro-ban játszó lengyelt!Aztán azután pofázz ilyenek te sz*r!

Ropi test?Hol?Tudod ha játszol egy csapatban egy nagyobb szponzori háttérrel, akkor nem fogják azt nézegetni hogy te fél év múlva a föld alatt leszel!Olvass utána,mert a nagyobb csapatoknak van személyi edzője!

Kérdezőnek:esl night cup-ra jelentkezzetek haverokkal és azzal tudtak valamennyi figyelmet szerezni!Talán a pixel.hu támogat vagy valamilyen webáruház, ha van valamennyi hírnevetek!

2016. szept. 9. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!