Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy eltünnek a...

Miért van az, hogy eltünnek a képeim csak úgy tabletről?

Figyelt kérdés

Van egy Lenovo tabletem és már többször eltüntek a képeim róla,több ezer.Amit észre vettem, hogy ha küldök képet át rá akkor nyit egy mappát : " bluetooth " névvel, ezzel nincs is semmi gond de ezeket a mappákat törli folyton, pl most kb 5 perce több mint 800 képem tünt el.

Valahol megvannak még ezek a képek, ha igen akkor hol kereshetem őket, van esély rá, hogy visszakaphassam őket valaha?

2016. szept. 8. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez volt a Lenovo tablettel. A DCIM mappa alól eltűnt egy csomó kép. Megpróbáltam helyreállítani a tartalmat, napokig szenvedtem a visszaállítással (először rootolni kellett, az is egy szép mutatvány..), de végül nem sikerült az eredeti képekhez jutni, csak néhány tucat thumbnailt sikerült visszanyerni.

Később persze rájöttem, hogy a Lenovo egy szemétbánya, ez a felismerés akkor vált meggyőződéssé, amikor egy Lenovo okostelefonnal is beszoptam és még a márkaszervize is megszivatott, úgyhogy azóta soha többé Lenovo..

De azért remélem, te szerencsésebb leszel.

2016. szept. 8. 23:31
 2/5 CspCsj ***** válasza:

A neten gyorsan rákeresve sok gyártó modelljeinél panaszkodnak ilyesmire, nem Lenovo probléma.

Valószínűleg inkább szoftveres probléma lehet.

Több helyen írják, hogy a képek mappájában megjelenik ".nomedia" nevű (rejtett) fájl, ami bizonyos programoknál azt eredményezi, hogy nem veszik figyelembe a mappában tárolt képeket, videókat stb. mintha csak le lennének törölve...

Próbáld például az ES File Explorer-rel végignézni a mappákat (talán egyből látja is a képeket) és ha látsz ".nomedia" fájlt, akkor töröld.

2016. szept. 9. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat !

Van egy ismerősöm,pont ilyen tabletje van, neki nincsennek ilyen jellegű problémái :(

2016. szept. 9. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor egy óvatlan pillanatban cseréld ki a kettőt, és meg van oldva.
2016. szept. 22. 16:56
 5/5 anonim válasza:
Az előttem lévőnek van igaza
2016. szept. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!