Mi ez a hibaüzenet Steam-en?
Figyelt kérdés
Ajándékba akarok venni egy csomagot (Spore Bundle), gyakorlatilag az alapjáték és 2 DLC. De csak magamnak vehetem, ajándékba nem. Ezt írja ki
Because the contents of More Spore are personalized for your account, it cannot be purchased as a gift.
A vicc, hogy értem, mit jelent a mondat, csak magát a logikát nem, hogy ez miért magyarázza, hogy nem vehetem meg ajándékként.
Valaki tudja értelmezni?
2016. szept. 7. 19:38
1/3 anonim válasza:
Ezt olyankor szokta kiírni, ha neked már a könyvtáradban van az adott játék. Ilyenkor a bundle árait hozzád igazítja, tehát egy másik barátod egészen más (drágább) árat fog látni a saját Steam áruházában. Azaz, mivel nem mindenkinek kerül ugyanannyiba, te sem veheted meg egy idegennek ajándékba a te kedvezményes áradon.
2/3 A kérdező kommentje:
Így már értem, de az a vicc, hogy nekem sem volt meg, mert most vettem meg én is :/
Végül én megvettem a bundle-t neki meg csak az alapjátékot.
2016. szept. 7. 20:16
3/3 anonim válasza:
Mert Sporenak nincs bundleja. Csak steam bundleban van benne, én pl meg se vehetem azt mert ez személyre szabott és nekem már megvan. Ugyanúgy a Borderlands steam bundle. -92% om van triplebundlen, de az csak nekem, mert én már a legtöbb játékot megvettem és így az szerint, hogy hány játékod van meg, kiszámítja, hogy milyen kedvezményt kapsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!