Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem ismeri fel a gép a samsung...

Nem ismeri fel a gép a samsung telefon kábelét?

Figyelt kérdés
A telefonhoz kapott kábellel át tudtam rakni a gépre a zenéket, képeket, de tönkrement és érintkezési hibás lett, ezért vettem egy újat. Azzal nem volt jó. Állítólag rosszat vettem és csak tölteni lehet vele, adatokat átvinni nem. Szóval vettem akkor egy rendes adatkábelt, amivel már biztos lehet. Első alkalommal felismerte a gép és működött is. Azóta viszont egyszer sem. Hiába, bedugom, tölt, de nem jeleníti meg a gép és nem tudok semmi áttenni. Próbáltam ki-be kapcsolni mindkettőt, de semmi változás. Mi lehet a baj? Mit csináljak?
2016. szept. 4. 12:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!