Uj orszagba koltoztem, es uj telefonszamom van. Ha feltoltok egy kepet telefonrol, akkor a "Timline"-ra tolti fel pedig a "Mobile Uploads"-ba kellene. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy van e kze ahhoz, ugy uj telefonszamom van, vagy nincs, de amiota uj, azota ezt teszi. Hiaba kelene a "Mobile uploads"-ba tolteni a kepeket, megis ugy eszleli, mintha szamitogeprol toltenem fel oket.
Mar beallitottam a Facebookon a holland szamomat is, konfirmaltam a Facebooknak, es minden rendben, megis igy tolti fel a kepeket, es bosszant, hogy nem tudok rajonni miert van ez. Kerlek segitsetek!
2016. szept. 4. 00:07
1/1 A kérdező kommentje:
"Timeline"-bocsi
2016. szept. 4. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!