A tv-m nem akar csatlakozni a gépemhez HDMI-n kereszül. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Valamiért amikor bedugam HDMI-n át a TV-t, (a gép ki van kapcsolva) és beindítom, ott a logó, ott a Windows 10 boot animáció, és a TV nem kap jelet. Ha Safe módban indítom, minden jó és megy, csak akkor ha monitor DVI-n nincs bedugva. Egyszerre nem működnek. Nvidia Geforce GTX 950-em van (Gigabyte Windforce 2X (factory OC)), Amd Fx 6300, Gigabyte 970A-DS3P, 8gb DDR3 ram. Nem feltétlen kell a multi monitor, csak a TV működjön. nVidia driver verzió 372.70, Windows 10 PRO Amniversary Update2016. szept. 1. 17:55
1/10 Dongaben válasza:
Nem sok köze van a videó kártyához. Én is TV-t használok monitorként. Csak az "Input"-ban kell kijelölni: HDMI 1-2-3.? A TV távirányítójával.
2/10 Gábor_79 válasza:
A Windows (gomb) + P billentyűkombinációt próbáltad?
3/10 A kérdező kommentje:
Én mindezzel próbálkoztam, itt valami hiba van a gép oldalán. Ne nézzetek noobnak!
2016. szept. 2. 14:35
4/10 Gábor_79 válasza:
Csak mert van aki nem ismeri. Amúgy a windows képernyőbeállításoknál megjelenik, mint eszköz? Elsődleges vagy másodlagos megjelenítőként? Más rendszerrel próbáltad a tízesen kívül?
5/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam még a Windows 7-ben is de ott se ment a legújabb driverrel
2016. szept. 5. 15:05
6/10 A kérdező kommentje:
Meg se jelenik, az nVidia Control Panelben pedig bekapcsoltam a TV detektálást. Nemrég fedeztem fel, hogy mielőtt a gép bekapcsolna, azaz bootol, a TV megy, miután ott van a logon screen, vagy lenne, eltűnik minden. Safe módban nincs ez a probléma
2016. szept. 6. 12:33
7/10 Gábor_79 válasza:
Ezek szerint hardverileg nem hibás, hanem op.rendszeren belüli beállítás lehet. A windows képernyőkezelésben be kellene állítani a monitort,- ha nem úgy lenne - elsődleges megjelenítőként + az asztal megjelenítése ezen a kijelzőn. Majd kiterjesztés bekapcsolása. Azonos felbontás beállítása fontos.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem ment. Hiába állítottam mind a kettőt 1280x1024-be, próbáltam a windows+p-t, nem jött össze.
2016. szept. 7. 12:19
9/10 Gábor_79 válasza:
Még az NVidia beállításoknál csináld meg ugyanezt, ha még nem volt. Jobbat nem tudok.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor vennem kell egy 1920x1080 monitort úgy néz ki...
2016. szept. 8. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!