Szerintetek van jövője a PC-s játékiparnak?
Hogyne lenne!
Az informatika fejlődésének ez az alapja.
aha :D
sok helyen olvasom h a PC-nek vége és a konzol fogja
átvenni az uralmat a játékiparban. és én csak reménykedek
h nem. :)
A konzolok soha az életben nem fogják átvenni az uralmat. ;)
A játékok többségével élvezetesebb PC-n játszani, márcsak az irányítás miatt is (lásd FPS-ek, RTS-ek).
na ez az amivel teljesen egyetértek.
én nagy TPS/FPS-s vagyok és csak az egér+bill-t
vagyok képes használni és ha adnának egy X360-t vagy egy
PS3-t akkor sem érnék hozzá. hányingerem van ettől a
húzd a kart és megy a célkereszt cucctól. sokkal több idő
megfordulni, célozni és stb... nem is tudom h régen h
tudtam PS2-n CoD2 Big Red One-ozni.
Olyan szempontból lehetséges, hogy nagyobbak az eladások konzolokra.
Eleve általában azért vesz az ember konzolt, mert nem ért a számítógéphez, csak játszani akar.
Az ilyen ember meg kevésbé fog tört játékokkal ingyen játszani.*rvára lesz*rják a játékfejlesztők. Ha ők konzolon többet keresnek, akkor sokkal inkább fognak oda játékot fejleszteni.
ha exkluzív játékokra gondolsz, akkor egyértelműen nincs.
elég csak a crytech példáját felhozni.
a crytek ponthogy csak PCre adta ki a Crysist és a hírek szerint a Crysis 2 is jóval szebb lesz PC-n mint bármelyik konzolon (gamestar.hu-t olvasgatva).
most csak a Ubisoft "halálától" félek. ugyanis most olvasom h feltörték a DRM-t, és a kommentek között azért vannak olyanok h inkább le fogja sz@rni a Ubisoft a PC-t mert ugyis csak warez verziót fognak használni... és hát h őszinte legyek, eléggé szeretem a ubisoftos játékokat... ubisoft játékot még az életben nem töltöttem le, megérdemlik azt, hogyha valami kell, akkor megvegyem eredetiben. =/ csak hát így nem tudom h mi lesz... szeretnék majd újítani a gépemen, csak lehet h nem érné meg... pont ezért... mert egyre kevesebb játék lesz... és azért sztem egy jó gépből sokkal többet ki lehet hozni mint egy konzolból. pl DX11... bár igen, huzni kell mindig, de azért jo érzés mikor beteszed az uj hardvert és a régit meg hagyod szépen a polcodon porosodni. minden reggel szivesen elfogadnám látványnak... és esetleg a régieket meg el lehet adni... vagy csak ajándékozni, annak akinek rosszabb van... =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!