Volt egy nvidia geforce gtx 460 SE videókártyám. Sajnos ez tönkrement és vettem helyette egy: Gigabyte GT610 1GB DDR3 GV-N610-1GI videokártyát. Ez biztosan befog menni az előző helyére? Kicsit félek töle! Remélem igen
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 19:29
1/7 anonim válasza:
PCI-E x16 Foglalatot használ ez is. Szóval gen.
3/7 anonim válasza:
Persze belemegy mert gondolom ugyanaz a foglalat, méretre meg a GT610 minden bizonnyal kisebb lesz, igaz sokkal gyengébb is, remélem ezt tudod!
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, értem, De nekem csak csgo lenne a legnagyobb amin tolnám, szerintem ahhoz bőven elég lesz..
2016. aug. 31. 19:51
6/7 anonim válasza:
Az a GT 610 az egy iszonyatosan karcsú valami, a 460SE körülbelül ötször gyorsabb. Egy GTX 750 az, ami nagyjából egy szinten van vele, sőt kicsit gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!