Ha eddig nem, viszont most megnézem azt az üzenetet, amit fél éve kaptam nagyjából, láthatóvá teszi a másik félnek a messenger hogy én azt mikor néztem meg?
Figyelt kérdés
Vagy csak annyit ír ki, hogy látta? Illetve ha rámegyek, hogy "olvasatlannak jelölöm", attól neki még ugyanúgy kiadja hogy megnéztem és csak nekem adja ki olvasatlannak?
Lehet, hogy most oltári nagy butaságot kérdeztem, elnézést az esetleges felháborodottaktól! 😃
2016. aug. 31. 08:58
1/1 anonim válasza:
A "Látta" jelzés mellett a dátum mindig az üzenet küldésének dátumával egyezik (persze nem jó ez így, mert ebből nem tudjuk meg, mikor látta, mert nem biztos, hogy a küldés pillanatában; nem tudom, fog-e ezen valamikor változtatni a Facebook). Én nem jelölném meg olvasatlannak, ha egyszer már láttam, hiszen nem tudhatom, hogy a címzett mikor látta meg azt, hogy én láttam (ezt már nem írja ki), mert ezzel ő látná, hogy elolvastam, aztán megint olvasatlannak jelöltem, és lehet, hogy kicsit sértő is lehetne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!