Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fulhllgatot szeretnék vásároln...

Fulhllgatot szeretnék vásárolni. Tudtok ajánlani valami jo hangzásut?

Figyelt kérdés
Eddig a gyári Huaaweies fulest haasznaltam, de sajnos tönkrement a headset felöli hangszoro. Naagyon jol szolt szerintem az am 116-os volt bár nem tudom de nem hiszem h az am 115 2400 ft-ért olyan jol sszolt volna. Tehát eehez haaszonlo 5ezer forint alatti fulest ajánlanátok

2016. aug. 30. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sennheiser CX200-t használok már régóta, így a feleségemnek is azt vettem ráadásul a Media Marktban 6k-ért hozzájutottam (az enyémet iponon vettem 1-2 évvel korábban 8k-ért). Szerintem jó hangzása van és nagyon kényelmes (akár egész nap tudnám hordani). A kábelezés gumirozása nehezebben gabalyodik össze vagyis könnyebb használatba venni. Nincs beépített mikrofon azaz telefonáláskor elő kell szedni a telefont, de amúgy élvezet hallgatni. A környezeti zajokat egész jól kizárja, így utcán sem romlik az élmény, igaz a környezetre jobban kell figyelni. 6k-t szerintem simán megér és hangzásban biztosan odaveri a gyári fülesek többségét (ha nem mindegyiket). :)
2016. aug. 30. 19:25
 2/3 Alex Fly ***** válasza:

A filléres kategóriában különféle HiFi fórumok szerint a Philips SHE3595 hangzásban felveszi a versenyt a többtízezres, márkás fülesekkel is.

3500 HUF körüli áron kapható és valóban szépen szól. Az én ízlésemhez képest kissé túl sok a basszus, de pl. A Philips Headset app (a Play áruházból) tartalmaz hozzá beépített konvolvert.

Ha Viper4Androidot használsz, abban is akad hozzá dedikált konvolver (pontosabban a vele csaknem teljesen azonos SHE3580-hoz), ami azért elmond valamit a minőségéről.

Egy próbát megér...

2016. aug. 30. 19:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem a választásom a Philips SHE3595 lessz.
2016. aug. 31. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!