Operációs rendszerrel vagy anélkül érdemes laptopot venni?
Nem tudom mennyire számít, de egy Dell laptopot szeretnék. 142 ezerért találtam egyet Linux operációs rendszerrel (eddig csak Win7-et használtam), másol van 130ért operációs rendszer nélkül.
Hogy érdemes venni? A torrent oldalakról letöltött oprendszerek megfelelnek?
"A torrent oldalakról letöltött oprendszerek megfelelnek?"
Hülyeséget ne csinálj, kérdező!
A torrent oldalról leszedett oprendszerek mind KALÓZ rendszerek, nem eredetiek!
Inkább gyűjts össze még egy kis pénzt és vegyél Bármilyen Windowst, de az legalább eredeti és megkapod hozzá a termékkulcsot!
Igen, tudom, hogy az nem eredeti. De az operációs rendszerek 80%-a illegálisan van használva.
A Linux mennyire jó? Vagy az is Windows? (nagyon nem értek ezekhez)
A Linuxnak semmi köze a Windows-hoz, csupán a Windows alapjára épül.
Ha tudod, hogy nem eredeti a Win, akkor semmiképp nem ajánlom, hogy leszedd onnan, ha nem akarsz millió Trójait leszedni vele együtt!
Vedd meg üzletből, jobban jársz!
A Linuxnak semmi köze a Windows-hoz, csupán a Windows alapjára épül.
Ha egyszer semmi köze nincs hozzá, akkor hogy épülhet az alapjaira?
A Linux Unix alapra épül, nem windowsra (dosra)
De ha torrentoldalról leszedsz egy eredeti wint, csinálsz egy win telepítőt fel tudod rá tenni windows
Az 1 000 GB-os 4 000-rel többe kerül.
El kell döntened, mit szeretnél csinálni a laptopon ?
Ha csak internetezni, arra elég a Linuxos, ha játszani, arra megfelelőbb a Windowsos.
Azt gondolom, egy jobb hírű torrent oldal nem biztos, hogy örülne annak, ha az terjedne el róla, hogy kárt okoz a felhasználóinak.Ez nem egyszerűen presztízsveszteség volna, hanem súlyos anyagi veszteséggel is járna.
Azonban az is igaz, hogy egy tört rendszerről nem lehet tudni milyen hátsó kapukat tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!