Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért pixeles a kép?

Miért pixeles a kép?

Figyelt kérdés

A monitoromon a kép pixeles. A legnagyobb felbpntás 1366x768. Aztán átállítottam 1360x768-ba és úgy működött, de már így sem jó. Leszedtem egy drivert a kártyámhoz akkor működött, de miután ujraindítottam megint rossz. Mi lehet a baj? Gépem adatai: Processzor: AMD Athlon(TM) II X3 455 Processor (3 CPUs), ~3.3GHz

Memória: 4069Mb DDr3 Ram

Videókártya: Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition

Kép: [link]

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 28. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
én nem látom hogy pixeles lenne :)
2016. aug. 28. 18:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem látszódik. Pedig az. Telefonnal is próbáltam lefényképezni, de ott sem pixeles.
2016. aug. 28. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Én először azt hittem, ez valami kamu dolog, merthigy a szoftveres tömörítésen kívül nem látszik pixelesebbnek, mint kéne. És nem is látszódhat, a kép, ami a kijelzőre vetül (legyen az fotó vagy ikonok), nem pixeles önmagában, legfeljebb annak látszik szemmel. Elvégre egy karc a monitoron se jön át printscreen-nel ;)

A lefotózós megoldás jónak tűnik, de ott meg kell fókusz rendesen...

2016. szept. 10. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!