Hogyan kell az ncore-os filmeket elindítani?
Hát attól még nem vagy hülye, hogy nem értesz a számítógépekhez.
Olyan meg nincs hogy nCore -os film, ott is ugyan azokat a formátumokat használják mint bárhol máshol (mkv, avi, mp4, stb..).
Én egy mezei VLC -t használok, nem volt még olyan film, amit ne játszott volna le.
VLC +1
#5: Még végül tényleg az lesz a gond :)
Értek hozzájuk, csak ilyet még sosem csináltam. Úgy értettem, hogy ncore-os film, hogy ncore-ról szedem le a filmet no nem kell túlgondolni :D
A formátum .torrent innen tovább pedig hülye vagyok ehhez
A .torrent az nem a videó fájl, hanem az a fájl ami a letöltő kliens programnak megmondja, mi alapján és kiktől töltse le az adatokat, ez esetben a video fájlt.
Nem tűnt fel véletlenül, hogy túl hamar letöltődött?! Mivel pár Kilobyte az egész, ami még 1 képkockára se lenne elég egy video fájlban.
Szükséged lesz tehát egy torrent kliens-re, ami letölti neked a filmet.
Ha abszolút semmit nem tudsz a torrentezésről. nem árt egy kicsit utánaolvasni.
Az u:t:o:r:r:e:n:t.hu (kettőspontok nélkül) vagy akár az nCore Wiki cikkei között is nagyon sok hasznos infót találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!