Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mikor kapom vissza Steam-től...

Mikor kapom vissza Steam-től a pénzemet?

Figyelt kérdés
Augusztus 12-én megvásároltam a No Man's Sky c. játékot, ami finoman szólva nem jött be, így 2 óra játék után, visszatérítést kértem még aznap. Bankkártyával fizettem(nem Paypal és semmi ilyesmi), és ugyanide kértem a visszatérítést is. Na már most oké,hogy a hétvégét nem számolja, de 10 munkanap eltelt azóta és a pénzem sehol. Mit tudok tenni? Esetleg valakinek tapasztalat?

2016. aug. 26. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a valve a gond, hanem a bank, a valve általában két napon belül visszaküldi a pénzt. A 10 munkanap viszont tényleg sok, ha még nem tetted kérdezz rá a supportnál, mást nem tudsz csinálni.
2016. aug. 26. 23:54
 2/10 A kérdező kommentje:
rákérdeztem, azt válaszolták,hogy a bankomnál érdeklődjek,mert ők(a support) csak megerősíteni tudják,hogy a pénz visszatérítésre került,érdeklődtem a banknál is múlt héten,de nézte a bankszámlámat és nem talált függőben lévő utalást
2016. aug. 26. 23:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kaptad már meg. Nekem egyszer nem jelezte sms-ben a bank hogy Megjött a fizetésem, én meg számonkértem a főnökön pár nap után.

Elég kínos volt

2016. aug. 27. 06:25
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
benyelték ne is várd.
2016. aug. 27. 07:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha steam support írt neked, hogy elfogadták a kérvényedet és visszafizetik a pénzedet, akkor azt vissza is fogod kapni. Volt mát olyan, hogy valakinek 2 hétig tartott, de megkapta. Ha nem az accountodra kéred a pénzedet, akkor mindig tovább tart.
2016. aug. 27. 14:54
 6/10 A kérdező kommentje:

akkor bemásolom,amit küldött a steam support:

Hello Eredics,

Thank you for contacting Steam Support.

Your refund request was approved before your purchase fully processed, so the original transaction was cancelled. This means Steam will not charge you for this purchase.

When your bank confirms that the charge was cancelled, they’ll update your statement by removing the charge from your account. Depending on the bank, this may take several weeks.

If the charge stays on your statement, we suggest that you contact your bank or credit card company. Steam Support can only confirm that the refund request was processed successfully—we can’t speed up the bank’s processes.

Please let us know if your bank needs more information from us regarding the cancelled payment.

ezt írták 20-án...szóval akkor a bankot kéne felkeresnem és rálépni a tökükre?

2016. aug. 28. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:

"Depending on the bank, this may take several weeks."

Akár több hétig is eltarthat. Még csak 1 hét telt el.

2016. aug. 28. 08:32
 8/10 A kérdező kommentje:
hat azota igen, amiota kaptam ezt a valaszt, de a visszaterites ota 2 is eltelt mar
2016. aug. 28. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyelőre nincs értelme zaklatni őket, a "több hétig is tarthat" nem arra enged következtetni, hogy két hét, csak hogy egynél több. Még egy hetet legalább várnék, úgysem fogják gyorsabban csinálni hiába kérdezősködsz.
2016. aug. 28. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt írják, hogy a kártyádon még csak zárolva volt a pénz, nem vették le. Lehet, hogy nem is fogsz kapni értesítést arról, hogy pénzed érkezett, mert végig a kártyán volt, le sem került onnan. Nézd meg a tranzakcióidat, lehet, hogy a NMS-osra az lesz írva, hogy visszavont tranzakció.
2016. aug. 29. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!