Sims 4 vagy sims 3?

Figyelt kérdés

Véleményeteket szerint melyik a jobb? A sims 4 csak angolul van? Sims 4 alaapjátèk olyan mint a sims3 alaapjátèk? Itt sincs benne èvszakok? Gondolom külön kiegészítő kell ehhez is .

Előre köszönöm a válaszokat.

2016. aug. 25. 21:05
 1/1 anonim válasza:
Hali! Én most kezdtem nemrég a Sims 4-et, van hozzá magyarítás, amit a netről le lehet tölteni, viszont az alapjátéknak csak a kb. 55%-a van lefordítva. A lényeg le van már fordítva, de azért még van vele mit dolgozni és szerintem nagyon nem fogják teljesen lefordítani. Tetszik nekem ez a Sims 4, de mit ne mondjak, a 3 jobban tetszik valamiért, bár itt részletesebben ki lehet fejezni az érzelmeket, több a lehetőség, de engem valamiért a 3 jobban lefoglalt. De ez saját vélemény. Ja és a 3 alapból magyar, szóval ebben előny. Én azt mondom, hogy nézz videókat róla, hogy lásd azokat a dolgokat, amik jobbak, mint a 3-ban. Viszont szerintem ugye a videósok nem magyarul játszák a játékot, ez kicsit rossz lehet, ha ne tudsz más nyelven nagyon(én is így vagyok sajnos), de szerintem a lényeg lejön így is. Remélem, hogy tudtam segíteni :)
2016. aug. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!