Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SA:MP szerveremre találtam...

SA:MP szerveremre találtam egy jó parancsot. Hogy rakjam be?

Figyelt kérdés

Ez a /utal parancs mert egy real life szerót csinálok viszont nem tudom hova kellene rakni és hogy. A Pawno akármibe szeretném berakni csak nem tudom hova kell. Kérlek segítsetek, mert nem értek ehhez! Itt a command:

CMD:utal(playerid,params[])

{

new penz, id, string[128], nev[MAX_PLAYER_NAME];

if(sscanf(params, "ii", id, penz)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "HASZNÁLAT: /utal [játékosid] [pénz]");

else if(id == INVALID_PLAYER_ID) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "HIBA: Nincs ilyen játékosid!");

else if(penz < 0 || GetPlayerMoney(playerid) > penz) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "HIBA: Nincs ennyi pénzed vagy hibás tranzakciós összeg!");

else{

GivePlayerMoney(playerid, -penz);

GivePlayerMoney(id, penz);

GetPlayerName(playerid, nev, sizeof(nev));

format(string, sizeof(string), "%s küldött neked %d$-t!", nev, penz);

SendClientMessage(id, COLOR_WHITE, string);

GetPlayerName(id, nev, sizeof(nev));

format(string, sizeof(string), "Küldtél %d$-t %s-nak/nek!", nev, penz);

SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, string);

}

return 1;

}

A válaszokat előre is köszönöm! :-)

2016. aug. 25. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Tanulj meg programozni, mert ha nem tudsz a szervered halálra van ítélve. Beüt egy hiba vagy támadás és fogalmad sem lesz hogy mi rossz, és hogy kellene javítani. Ne csinálj addig publikus szervert amíg tisztában nem vagy az alapokkal.

Még el sem kezdted de már itt egy hiba amivel nem tudsz mit kezdeni. Lehet megmondja valaki, de ha jön egy új és újabb akkor nem támaszkodhatsz arra hogy majd valaki megcsinálja helyetted.

Ilyen specifikus problémával hamarabb találsz segítséget egy megfelelő tematikus fórumon mint itt.

2016. aug. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!