Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet büdös a számítógép?

Mitől lehet büdös a számítógép?

Figyelt kérdés
Nagyapámtól elhoztam egy kb. 20 éves számítógépet. nagyon sokáig nem volt használva winchester hiba miatt (a winchester kattog és nem indítja el a Windows 95-öt körübelül 5 évig). Amikor hazahoztam Kifújtam, bekapcsoltam, és nagyon büdös, szinte már kaparós szaga volt.mitől lehet ez?

2016. aug. 25. 12:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Javítás: 5 évig nem volt használva.
2016. aug. 25. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
A tápot is kipucoltad?
2016. aug. 25. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen az is ki lett fújva
2016. aug. 25. 12:28
 4/7 Lajos54 ***** válasza:

Vannak olyan alkatrészek, amik ugyanúgy képesek öregedni, mint mi, emberek. Elektrolit kondenzátorok, ellenállások stb.

Ezenkívül az, hogy "ki lett fújva", nem jelenti azt, hogy tiszta is ("nincsen tiszta fegyver, csak tisztított").

Bármi lerakódás, kosz, por stb., ha melegszik az öregedő alkatrész, bizony tud szagokat produkálni.

2016. aug. 25. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
7%
Lehet csak magadat érzed :D
2016. aug. 25. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Tápot cseréld ki.
2016. aug. 27. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Kozel van a szad az orrodhoz.
2016. szept. 6. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!