Ventillator felporog es halal?
Bekapcsolom a gepet ventillator megmozdul egy picit a procin es leall. Tap problema? Vegyek ujat?
4gb ddr3 ram
asus h81m-a mainboard
nvidia geforce gt 610 2gb video karte
1tb HDD
intel pentium g3420 3,20 ghz prozessor
mert mar akkor veszek egy jobbat ha ugyis cserelnem kellett. ugyanannyiba jöttem ki, mintha elvittem volna szerelöhöz.
corsair Cx750m a tapegyseg
"corsair Cx750m"
Ha már jó nem lett, legyen nagy? Az Approxnál sokkal jobb, ez tény, de azonfelül csak pénzkidobás volt.
Próbáltad már kivenni az lapos elemet az alaplapból? Ezzel frissítheted a BIOS beállítást.
Ha utána sem jó akkor húzzál ki mindent az alaplapból és csak a tápcsatlakozó, a CPU tápcsatlakozó, videokártya, RAM, HDD, illetve az POWER ON gomb csatlakozója legyen bedugva. Ha nem áll le akkor valamelyik csatlakozód zárlatos, ami jelenleg nincs rádugva. Tesztelj!
ma veszek uj alaplapot, azzal mar müködnie kene.
a tap nem volt penzkidobas, amugy is cserelni akartam a tapot, mert rossz minösegü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!