Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ventillator felporog es halal?

Ventillator felporog es halal?

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a gepet ventillator megmozdul egy picit a procin es leall. Tap problema? Vegyek ujat?

4gb ddr3 ram

asus h81m-a mainboard

nvidia geforce gt 610 2gb video karte

1tb HDD

intel pentium g3420 3,20 ghz prozessor

2016. aug. 24. 12:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Vettem bele egy uj 750w-osat. A problema ugyanaz. Valszeg alaplap csere akkor ...
2016. aug. 25. 07:10
 12/16 Amarok Tonrar ***** válasza:
Minek vettél ehhez 750 wattost? Félve kérdezem: milyet?
2016. aug. 25. 09:40
 13/16 A kérdező kommentje:

mert mar akkor veszek egy jobbat ha ugyis cserelnem kellett. ugyanannyiba jöttem ki, mintha elvittem volna szerelöhöz.

corsair Cx750m a tapegyseg

2016. aug. 25. 10:16
 14/16 Amarok Tonrar ***** válasza:

"corsair Cx750m"

Ha már jó nem lett, legyen nagy? Az Approxnál sokkal jobb, ez tény, de azonfelül csak pénzkidobás volt.

2016. aug. 25. 10:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Próbáltad már kivenni az lapos elemet az alaplapból? Ezzel frissítheted a BIOS beállítást.

Ha utána sem jó akkor húzzál ki mindent az alaplapból és csak a tápcsatlakozó, a CPU tápcsatlakozó, videokártya, RAM, HDD, illetve az POWER ON gomb csatlakozója legyen bedugva. Ha nem áll le akkor valamelyik csatlakozód zárlatos, ami jelenleg nincs rádugva. Tesztelj!

2016. aug. 25. 10:52
 16/16 A kérdező kommentje:

ma veszek uj alaplapot, azzal mar müködnie kene.

a tap nem volt penzkidobas, amugy is cserelni akartam a tapot, mert rossz minösegü.

2016. aug. 25. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!