Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Photoshopposok! Hogyan lehet...

Photoshopposok! Hogyan lehet eltávolítani egy kép hátterét TELJESEN? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Itt van ez a kép:

[link]

Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehetne a két személy mögötti fehérséget eltávolítani, hogy semmi ne legyen ott? Mintha megnyitnád photoshopban és akkor ott fehér-szürke kockákkal szokta feltűntetni, hogy ott nincs semmi. Be szeretném illeszteni valahova, de akármit csinálok csak ezt a kocka alakot adja ki, nekem pedig a két személy alakja kell csak.

2016. aug. 24. 00:30
 1/6 tabaki ***** válasza:
Olyan formátumban (pl. PNG) mentsd el, amely tárolja az átlátszóság adatait.
2016. aug. 24. 00:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy gifre szeretném ráilleszteni, de sajnos akkor sem működik :/ már megpróbáltam.. :(
2016. aug. 24. 00:35
 3/6 anonim ***** válasza:

mentsd le, nyisd meg, jobbklikk a háttér rétegre

háttérből réteg

varázspálcával jelölt ki a fehérséget, nyomd meg a delete betűt

fájl mentés másként, png/psd

2016. aug. 24. 00:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat:) remélem sokat fognak majd segíteni:)
2016. aug. 24. 00:37
 5/6 tabaki ***** válasza:
A GIF a maga indexelt színkezelésével eléggé speciális formátum. Próbáld meg a GIF-képet szerkesztés előtt RGB-re állítani, és úgy ráügyeskedni az átlátszó hátterű PNG-t. Csak a kész szerkesztést mentsd vissza GIFbe -- már, ha egyáltalán az a cél. Ha nem,akkor mehet bármibe.
2016. aug. 24. 01:18
 6/6 SimkoL ***** válasza:

Leszedtem neked és kétféle formátumban is elmentettem, próbálkozz velük:

[link]

[link]

2016. aug. 24. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!