Mi okozza a problémát? (microSDHC kártya)
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy Kingston 16 gigás microSDHC kártyát a telefonomhoz(Xperia J),bővíthetőségét megnéztem,32gb-ig lehet bővíteni,8 gigás van most benne ami működik.Telefonon és a Pc-n is írja,hogy 16 giga,de nem tudok rámásolni semmit se gépről mert van 3 mappa és 2 xml fájl [link] a képen látható az Android mappa,abban csak az alkalmazásokat mutatja amit már átraktam telefonról semmi mást ( [link] ez a 8gbos).Már leformáztam többször is és nem sikerült előhoznom a mappákat,próbáltam másik telefonból is USB-n keresztül és kártyaolvasóval és semmi.Már megnéztem,hogy rejtettek e mappák de láthatóvá volt téve.Ez a 2. SD kártya mert amit vettem arra azt hittem hibás így vettem egy ugyanolyat hátha ez működik,de akkor valószínű nálam van a probléma.Gépről szeretném másolni rá a dolgokat zenéket inkább,de így semmit se tudok rátenni.Ha valakinél előfordult ilyen probléma és segítene megköszönném.2016. aug. 21. 21:46
1/1 anonim válasza:
Lehet nekem gyenge a felfogásom így este felé, de mi a probléma? Simán létrehozol egy új mappát és beledobod a zenéket vagy amit akarsz. Igazából ha nem csinálsz mappát, akkor is megtalálja majd a telód, csak így átláthatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!