Aqua electromax, iPon?
Pár napja dobtam össze a gépem. A VGA kivételével mindent az Iponon vettem. Igazából már kb 10 éve onnan veszek mindent, nekem soha, semmi bajom nem volt velük. Gyorsan szállítanak, 1X volt gariztatás, az is simán ment.
Az Aqua meg bekaphatja. Direkt tőlük rendeltem VGA-t, mert jó áron volt, illetve volt(?) raktáron.1-3 nap szállítási időt írtak az oldalon, meg a rendelésem leadása után is. Ez volt kedden. csütörtökön rákérdeztem, hogy pénteken hozzák-e a csomagot. Az volt a válasz, hogy legjobb esetben jövőhét kedd. Na meg a jó édes...
Emellé előreutalással fizettem, tehát még csak az sem lehetne, hogy máshol megrendelem, mivel mire visszautalják a pénzt, az min 3 nap. Aztán meg kitudja, hogy kedden megérkezik-e a csomag vagy sem.
Nem az a baj, hogy nincs nekik készleten, vagy az, hogy 1 hét a szállítás. Hanem az, hogy azon a rohadt oldalon miért írnak max 3 napot?
Én a Compker-t tudom ajánlani. Gyorsak, precízek. A többiről inkább nem nyilatkozok. Amíg vásárló vagy minden oké, de mihelyt garanciáztatni kellene, mindíg szívás van.
Procit meg LeC-től a Hardveraprón, spórolsz egy kis gubát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!