Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan használható a Nintendo...

Hogyan használható a Nintendo E-shop Magyarországról?

Figyelt kérdés

A kérdés adja magát. Eddigi kutatásom alapján azt látom, hogy ez nem lehetséges rendes keretek között, mint például a Steam, viszont írják magyarok, hogy egyszerűen angliai címmel regisztrálnak, és úgy vásárolnak. Lehet ebből gond? Egyáltalán ennek mi a folyamata? Csak kinéznek egy véletlenszerű, de valós címet, vagy csak hasra ütés szerűen beírnak valamit?

Például itt folyt egy éve erről egy diskurzus:

[link]

2016. aug. 18. 20:38
 1/3 Krisipoke ***** válasza:

Nem Angliával érdemes regisztrálni, hanem Írországgal. Ugyanúgy angolul van minden, csak sokkal jobban jönnek ki az árak.

A menete annyi, hogy a beállításoknál azt állítod be. Nem kell pontos címet írni, csak országot, majd onnan régiót kiválasztani.

Hátránya nem igazán van. Én még 2007-ben Wii-n Angliával regisztráltam, majd 2011-ben 3DS-en Írországgal, és abszolút semmi gondom nem volt egyikből sem.

2016. aug. 18. 21:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még azt hadd kérdezzem meg, hogy melyik regisztrációra gondolsz egészen pontosan? Én úgy látom, két kapu van: egyrészt kell egy Nintendo account, valamint egy Nintendo Network ID. Melyiket kell mindenféleképpen Angliára/Írországra állítani, hogy Magyarországról is elérhetőek legyenek az E-shop tartalmak?
2016. aug. 18. 21:21
 3/3 Krisipoke ***** válasza:
Már nem nagyon emlékszem, de azt hiszem, hogy ha az egyiket beállítod, akkor csak arra engedi a másikat is.
2016. aug. 19. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!