Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom törölni ezeket az...

Hogy tudom törölni ezeket az elemeket? (Részletek leljebb. )

Figyelt kérdés

Tegnap letöltöttem két képet a facebook-ról, de letöltéskor átneveztem őket. Viszont amikor meg akartam nézni őket, kiírta, hogy nem nyitható meg. Ez után törölni akartam, de OTT MARADT AZ ASZTALON.

Mikor újra megnyitottam őket az írta ki, hogy már nem találhatóak az asztalon. Ennek ellenére még mindig ott vannak. Amikor újra törölni akartam őket, ezt írta ki: Többé már nincs a helyén. Ellenőrizze az elem helyét, és próbálja meg újra.

Tehát van három fájl az Asztalomon, amit se nem megnyitni, se nem törölni nem tudok. Mivel nem szeretnék a jövőben is ugyanígy járni, ezért minél előbb el akarom távolítani őket. De hogyan tudom megtenni?

2016. aug. 18. 11:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!