CS GO-ban Silvet elite master vagyok de ott mindig csapat eldo vagxok igaz hogy sorozatba nem tudok 5ot nyerni de akkor miert nem dob fel nova1ben? 3. dik 4dik hely meg lenne szerintem ott is
Milliószor kitárgyaltuk már ezt a kérdést. Hidd el, szinte mindenki azt hiszi, hogy ő sokkal jobb játékos, és már rég XY rangban lenne a helye. Hidd el, a Valve sokkal jobban tudja, hogy ki hová való. Ha tényleg jól (és sokat) játszol, feljebb fogsz kerülni.
A haverjaid helyezése nem mérvadó semmilyen téren. Nem ugyanolyanok a képességeitek, nem ugyanannyi időt játszottatok. A fiam Master Guardian I, a legtöbb barátja Nova I-III, és van egy szerencsétlen, aki nem bír kivergődni a Silver II-ből. Láttam játszani: a kopott asztallapon ráncigálja az ezer színben világító gagyi lézeres egerét, kiáll a pálya legnyitottabb pontjára, és egy helyben állva vár, hogy jöjjön már valaki, aztán mikor lelövik, ordítva anyázza azt a rohadt "csalót". Az ilyen ember sosem fog fejlődni.
Én is azt mondom: hagyjátok a fenébe a rangok miatti kínlódást, és élvezzétek a játékot, a rang majd jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!