Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CS GO-ban Silvet elite master...

CS GO-ban Silvet elite master vagyok de ott mindig csapat eldo vagxok igaz hogy sorozatba nem tudok 5ot nyerni de akkor miert nem dob fel nova1ben? 3. dik 4dik hely meg lenne szerintem ott is

Figyelt kérdés

2016. aug. 17. 19:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Mert volt olyan hogy vesztettem nyertem ez egyma sutan es feldobott mert nagyibb rankuak ellen jatszottam...ez meg eshet ebben az esetben is?
2016. aug. 17. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak játssz a játékkal, ne a rangokra fókuszálj, egy idő után, ha megérdemled úgyis fel fog dobni.
2016. aug. 17. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt csak a nivaig akarom eljutni hogy ne "silver noob"legyek mert minden haverom nova es azert en egyedul silver
2016. aug. 17. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Talán nem véletlenül.
2016. aug. 18. 00:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem veletlenul 1nem is lattal jatszani 2 silver elote master es nova 1 kozott mi a fadzpm a kulonbseg?:)
2016. aug. 18. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Milliószor kitárgyaltuk már ezt a kérdést. Hidd el, szinte mindenki azt hiszi, hogy ő sokkal jobb játékos, és már rég XY rangban lenne a helye. Hidd el, a Valve sokkal jobban tudja, hogy ki hová való. Ha tényleg jól (és sokat) játszol, feljebb fogsz kerülni.

A haverjaid helyezése nem mérvadó semmilyen téren. Nem ugyanolyanok a képességeitek, nem ugyanannyi időt játszottatok. A fiam Master Guardian I, a legtöbb barátja Nova I-III, és van egy szerencsétlen, aki nem bír kivergődni a Silver II-ből. Láttam játszani: a kopott asztallapon ráncigálja az ezer színben világító gagyi lézeres egerét, kiáll a pálya legnyitottabb pontjára, és egy helyben állva vár, hogy jöjjön már valaki, aztán mikor lelövik, ordítva anyázza azt a rohadt "csalót". Az ilyen ember sosem fog fejlődni.

Én is azt mondom: hagyjátok a fenébe a rangok miatti kínlódást, és élvezzétek a játékot, a rang majd jön magától.

2016. aug. 18. 09:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. aug. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!