Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miről csináljak gameplay-t?

Tomimi2 kérdése:

Miről csináljak gameplay-t?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Tomi vagyok, és az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik a legjobban érdekelt/kedvelt játékok? Én szeretem az fps lövöldözős játékokat, és az autós játékokat, + a sandboxokat is, túlélőt is. Szóval mindent, csak ne legyen rpg, meg metin, stb. Tudnátok nekem mostanában "felkapott" játékokat írni. Annyit még hozzá tennék hogy ilyen a gépem: Processzor: AMD Athlon (tm) II X2 260 3.20 GHz RAM: 4, 00 GB típus: 64 bites (win10) Arra még megkérlek titeket hogy ha lehet akkor a frapset is vegyétek figyelembe, mert az is terheli a gépet. A Válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 17. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a gép teljesen alkalmatlan a friss játékok futtatására.
2016. aug. 17. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet 2014-es is csak annál ne nagyon
2016. aug. 17. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ma annak a gameplaynek van nézettsége ami a premier játékokat mutatja be. Nem csak jó gép kell hozzá hanem kis pénz is kicsengetni a premier 60 eurós árakat a nagy nevekre.

Az pedig alapszabály, hogy ha nem tudsz miről csinálni akkor ne csinálj. Nem azért kell csinálni mert most ez a menő. 2-3-több éves játékokból pedig már van millió gameplay-videó, minden típusból (gameplay, longplay, walkthrough, minden).

2016. aug. 17. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden játékról van már gameplay, és az esetek 99,99%-ában jobb, mint amit te tudnál csinálni.

A gameplaynél az az alap, hogy a PC-d a legújabb játékokat is kiváló minőségben futtassa, a fenti géppel inkább felejtsd el az egészet.

2016. aug. 18. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!