Alvó állapotból miért kapcsol be magától a gépem?
Figyelt kérdés
Eddig csak úgy kapcsolt be alvó állapotból a gépem ha megnyomtam egy gombot a billentyűzeten vagy megmozgattam az egeret.Mostmár csak úgy fogja magát és bekapcsol
Az egeret kihúztamm,vírusírtást is csináltam és úgyis bekapcsol magától.Este rákattintok az alvó üzemmódra de reggelre mindig arra ébredek hogy be van kapcsolva. Windows 8.1-es operációs rendszer
Én vírusra vagy tápegység problémára gondolok,de az is lehet a billentyűzet kavar be neki?Csak az a furcsa hogy eddig ilyet nem csinált
2016. aug. 16. 16:58
1/2 |Orfeusz| válasza:
Frissítheted a BIOS-t, és a BIOS-ban beállíthatod, hogy mi tudja felébreszteni.
8.1 alatt nekem is volt ilyen problémám, de már nem emlékszem, hogy megoldottam-e, vagy a Win10 tüntette el.
2/2 A kérdező kommentje:
Érdekes módon semmilyen komolyabb változás nem történt,ráadásul még a frissítések is ki vannak kapcsolva,tehát nem értem miért csinálja ezt.Legközelebb kihúzom a billentyűzetet is de nem hiszem hogy ez megfogja oldani a problémát
2016. aug. 16. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!