Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » S. O. S Miért ír mást a...

S. O. S Miért ír mást a billentyűzetem?

Figyelt kérdés
Megnyomok egy gombot és több karaktert ír pl: g=g54 h=h67 á=őáüö és hasonlóak. Mit jelent ez??? Lehet hogy leöntötte a gyerekem valamivel és azért csinálja ezt? Vennem kell egy másikat vagy csak elállírtódott valami? ha veszek egy másik billentyűzetet működni fog? A válaszokat előre is köszönöm

2016. aug. 13. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen ha leöntődik valamivel akkor gyakori az ilyen. Ha nem víz hanem bármi más kóla,kávé.... az megmarja az érintkezőket, és ezért más gombokat is érzékel mikor csak egy dolgot nyomsz meg. Érdemes valakitől kölcsön kéri egy másik billentyűzetet és tesztelni, ha azzal jó akkor máris meg van oldva a probléma.
2016. aug. 13. 22:41
 2/5 anonim válasza:
Igen,valami ráborult, én 3 bill.zetet tettem így tönkre.:/ De kicserélés után újra működött.:)
2016. aug. 13. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nővérem a távit öntötte le ecetes uborka lével

Szétszedte megtörölte és működik

2016. aug. 13. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Akkor irány a bolt és veszek egy másikat.
2016. aug. 14. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ha rendesen kiszárad (ennyi idő alatt már meg kellett történnie) akkor valószínűleg működőképes lesz. A jó ég tudja, hányszor öntötték le már a billentyűzetemet, de működött mindig 1-2 nap száradás után.
2016. szept. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!