Mondanátok olyan tápot ami 500w vagy 600w-os. A vga-nak 6 pin + 8pin kell. az alaplapnak meg 24 + 8 pin. Mert keresgéltem de nem nagyon találtam csak ezt Enermax 500W NAXN Basic ez milyen táp és elég lenne a confighoz?
Figyelt kérdés
VGA:Msi gtx 970 4g
Proci:Intel Core i7-6700 processzor
Ram:Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Savage
Alaplap:MSI B150 M3
HDD:Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
2016. aug. 12. 14:48
1/3 anonim válasza:
Össze vagy kuszálódva rendesen. Az alaplapoknak full szabványos 20/24 pin csatlakozójuk van, a tápok ezért 20+4 pin fejekkel operálnak. A VGA-k 6/8 pines csatlakozókat kérnek (ha kérnek), így a tápokon van PCI-e csatlakozófej 6+2 pinnel. Gyakorlatilag minden táp rendelkezik ilyenekkel.
A videókártyának egy 6-os és egy 8-as kell, tehát olyan táp kell, amin van 2 PCI-e csatlakozófej (6+2 pinnel). A legtöbb tápnak van.
Példának okáért egy Seasonic S12II 520W tökéletesen megfelel a célnak, bár erre a konfigra egy 430W-os változat is elég lenne.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor az a táp jó amit írtam?
2016. aug. 12. 19:00
3/3 A kérdező kommentje:
Tudál olyan tápot írni amit a pcx-ről még tudok rendelni mert amit írtál az nincs.
2016. aug. 12. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!