Milyen szamitogepet vegyek, aminek az ara sem olyan veszes, de viszont minőségileg hozza a formajat?
A regi gepem mar nagyon megerett arra, hogy lecsereljem. Mar több mint 8 eves, ugy hogy nem a legujabb. Bar megmondom őszintén, eddig meg nem volt vele semmi bajom, csak az utobbi idoben kezdett szarakodni.
Rettentő lassú lett, bar nem biztos hogy a gep a hibas, ugyanis a windows es az Eset smart security is lejart, ugy hogy ki tudja.
A lenyeg, hogy legjobb volna ujat venni!
En nem vagyok nagy szamitogep szakerto, ezert is kerdezlek titeket! Milyen szamitogepet vegyek, ami a lehető legolcsobb, es a legjobb is! Nem kell nekem isten tudja milyen profi keszülek, csak normalisan működjen a rendszer, a net es az alapvető dolgok.
Hosszu tavon milyen szamitogepre eri meg penzt kiadni?
Tudnatok tanacsot adni?
celeron g3900
msi h110m pro-vh
legolcsóbb ddr4 ram kit(a dc miatt)
wd blue 1tb wd10ezex vagy egy ssd ha gyorsabb rendszer kell de kevesebb élettartam
xfx ts 430
egy tetszőleges ház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!