Képszerkesztő programokat keresek, lent részletesen leírom (? )
Van egy kép. Ki szeretnék rajta jelölni egy területet, és akörül mindent fekete-fehérré tenni.
Illetve egy másik dolgot is meg szeretnék csinálni. Ugyancsak kijelölnék egy területet és azon a területen kívül elhomályosítanám a kép többi részét. Ezt melyik programmal tudnám megtenni?
Hát az egyiknek asszem adobe photoshop express vagy mi a neve. Win10 áruházból töltöttem le.
Illetve a windows 10 képnézegetőjének a szerkesztőjével. Ez utóbbi tudott homályosítani, de nem jelölhettem én ki szabadkézzel területet, a program csak egy kör alakban engedélyezte, aminek a nagyságát állíthattam.
A Gimpet mindenesetre én is szívből ajánlom. Az általad említett szerkesztések kivitelezése: A lasszóval jelzett eszközzel tetszés szerinti formát körülkerítesz, utána megfordítod a kijelölést (Ctrl+I), és az így kijelölt környező területet a Színek → Telítetlenné tevés... menüponttal szürkeskálássá vagy a Szűrők → Elmosás → Gauss-elmosás pontjával homályossá teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!