Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Orvosira járók! Milyen gépet...

Orvosira járók! Milyen gépet érdemes venni, inkább windowsosat vagy macbookot?

Figyelt kérdés
főleg azért érdekel hogy ott kapunk e esetleg dokumentumokat amik pl az apple-el nem kompatibilisek. :)

2016. aug. 10. 21:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
Utolsónál a pont. ÁOK-s vagyok. Nekem is van egy "olcsóbb" laptopom (nem a legalsó kategória, inkább középnek mondanám; Core i3-as procival nekem pont elég, mivel nem használom játékra) meg egy iPad-em. Na, a kettő együtt nem került egy MacBook Air (!!!) árába (talán a felébe se), pedig van tárhely bőven az iPaden. Még annyit, hogy tabletről sokkal könnyebb tanulni szerintem is. Fekvőnézetben kitámasztva ott a diasor, pdf stb, a gép súlyáról, hordozhatóságáról nem beszélve (ami pl könyvtárban vagy buszon se utolsó szempont.)
2016. szept. 23. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!