Amit visszavittem, a barátnőmnek lett volna, mert a Hamából nem volt az Illum. Hejette egy Trust-ot vettünk. Ezt:
Kényelmes, finom kattintású. Nem mindig a drága a jó. Persze, majd elválik, mennyire lesz tartós.
Bármit, csak Hamát ne!
Az összes létező Hama termék bedöglött nálam, amiket régebben vásároltam. Két uRage-sorozatból származó egér is ment tönkre 1 éven belül. A szenzor vacak volt, a kurzor össze-vissza ugrált (hiába jó az egérpad), a gombok duplán (vagy esetenként 5-7x (!!)) kattintottak. A hajamat majd' kitéptem, és váltottam, amint tudtam.
Nézd meg ezt a leírást:
De ha nincs időd, akkor legalább az ajánlott egerek listáját böngészd át:
Laptophoz most egy CM Storm Alcor-t használok, 12 ezerért vettem, jó kis szerkezet, bár nem közelíti meg a Logitech G402-m szintjét. A Steelseries Rival 100 se egy rossz választás.
Valamennyi kínai márkát a 10 ezer alatti árkategóriában, amiket egyedül a "gamer" kinézetük vagy nevük ad el, el kéne már felejteni. Az 5-8 ezres egerek, amiknek csilli-villi villámokkal díszített, 600 színben világító külsejük van, mind gyenge, olcsó irodai egerek szintjét ütik meg max, teljesítményre és minőségre. A4Tech, Hama, Trust, Aura, stb., mind ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!