Új számítógép esetén mik a teendők?
Figyelt kérdés
Teljesen új gépem van, windows 7 van rajta.
A windows élményindexet már lefuttattam, most keresi a windows frissítéseket. Még miket kell megtenni új gép esetén?
2016. aug. 9. 20:43
3/4 Amarok Tonrar válasza:
Oprendszer, driverek, fontos programok (pl. malwarebytes, ccleaner, aida, vlc), frissítések, használni kívánt programok telepítése (szövegszerkesztő, játékok, stb.).
4/4 anonim válasza:
Ha nagyon új, akkor én beszereznék rá win10-et de nem pofázom bele, amelyik neked szimpatikus! :D
Driverek. Nagyon fontos, és nem driver booster meg driver kereső hülyeséggel kell vacakolni, gyártó honlapjáról legújabbat a te op. rendszeredhez.
Programokat hát inkább nem kezdem sorolni, annyira opcionális mind.. Office, malwarebytes, vírusírtó, pdf reader, amire jó a google chrome is amúgy, adblock mert a reklámok nem jók, és nem is tudom.. Skype... Teendőid nincsenek, rakosgasd ami kell, csak ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!