Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopban hogy tudok óraelemet...

Laptopban hogy tudok óraelemet cserélni?

Figyelt kérdés
Azt mondták, ez a problémája. Indításkor kiad egy menüt, ahonnan csak F1 megnyomásával enged továbblépni. Toshiba L40 17s laptopról van szó. Betöltés után, az időt mindig be kell újra állítani, mert alaphelyzetbe állítja a gép.

2016. aug. 7. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Szét kell szedni, de ha nem értesz hozzá inkább vidd el szervízbe/kérj meg valakit
2016. aug. 7. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Amennyire tudtam szétszedtem, de nem találtam sehol elemet.
2016. aug. 7. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Rossz esetben alaposan szét kell kapni. Apósom Toshiba laptopjának a szétszedését Youtube-on néztem meg (nehogy túlfeszítsek/eltörjek valamit) és hát emlékeim szerint eléggé szét kellett kapni, hogy az elemhez férjünk.
2016. aug. 7. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Magát a teljes alsó borítást nem sikerült leszednem, minden csavart kiszedek, de még mindig tartja valami. Elképzelésem nincs mi lehet, Néztem neten is róla videót, de nem jutottam vele előrébb.
2016. aug. 7. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy fekete gumitokban volt az elem.

A billentyűzet alatt is vannak csavarok

2016. aug. 7. 20:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Billentyűzetet is le kell szedni hozzá?
2016. aug. 7. 20:27
 7/8 pinkpancser ***** válasza:
Pedig abba is van egy CR2032-es. Volt már nálam L40, cask a pontos tipusra nem emlékszek. Azon a kijelző alatt volt középen az alaplapra forrasztva.
2016. aug. 7. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Szervizben egy ilyen elemcsere milyen ár körül mozog?
2016. aug. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!