Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet a NOKIA 215-ös...

Hogy lehet a NOKIA 215-ös telefont Pc-vel elérni? Pl. Lementeni a Névjegyzéket?

Figyelt kérdés
Már minden (?) tőlem telhetőt elkövettem, de nem tudom elérni a névjegyzéket. 2 SIM-es a készülék, de csak egy SIM-mel használom. Van benne memókártya is. Próbáltam erre átmenteni a számokat, ha a Másolást választom elindítja jelzi hogy átmásolta, de hová azt nem találom.

2016. aug. 7. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

van hozzá nokia suite, hogy pontosan mit csinál azt nem tudom, de próbáld meg:

[link]

2016. aug. 7. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Telepítettem a pc-re. Ha öszedugom a nokiával érzékeli a csatlakozást, de továbblépési lehetőségek közül semmit nem tudok aktiválni.
2016. aug. 7. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor próbáld ezt:

[link]

2016. aug. 7. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok! Köszönöm, holnap próbálom. Csak sejtem a lépéseket (lévén nem tudok angolul) Bluetooth kapcsolaton keresztül lehet elérni? Van egy Bt. USB stiftem, ezt keresem meg a pc-hez. A telefon valóba fölajánlja ezt a kapcsolatot ha jól emlékszem.
2016. aug. 7. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Bár most a google-val lefordítva a szöveget úgy látszik ez Android-os telefonra másolást ír, de hátha a Pc-t is elfogadja. ?
2016. aug. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!