Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül szerintetek ez...

Péter Gudi kérdése:

Mennyibe kerül szerintetek ez a gép?

Figyelt kérdés

Intel G3258 CPU

ASUS H81M-A

Crucial Sport 8GB Ram

Seagate 1TB Hard Drive

Zotac GeForce GTX 750 Ti

Rosewill FBM-01 Case

EVGA 500W Power Supply

2016. aug. 4. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:

adnád vagy vennéd?

(tehát használt vagy új)

2016. aug. 4. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Én olyan 70-80 ezerre tenném. De mi a szándékod vele?
2016. aug. 4. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Ilyet szeretnék venni,de egy amerikai srácnál láttam ( https://www.youtube.com/watch?v=Npx2ugLFDIo ) és hogy magyarországon mennyiért tudnám kihozni.pl.radiumnál,iponnál.
2016. aug. 4. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha arra vagy kiváncsi mennyiért tudnád kihozni az adott oldalakon. Miért nem nézed meg? Beállítod ezt a konfigot és meglátod mennyibe kerül. Ne másokat akarj már dolgoztatni a saját lustaságod miatt. (Egyébként jobban megéri 750 helyett 950 vagy 960.)
2016. aug. 4. 20:51
 5/6 A kérdező kommentje:
megnéztem az árakat,de ott csak német eladási izé van a leírásban,azért kérdeztem :) nem akartam mást dolgoztatni de az az oldal arra van h kérdezzek nem?
2016. aug. 5. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:
megnéztem az oldalakon,és több mint 130+kra jön ki :)
2016. aug. 5. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!