Hogyan vigyázzak az akkumulátorra?
Figyelt kérdés
A héten megvettem első laptopomat. Mire figyeljek, hogyan használjam a laptopot, ha azt szeretném, hogy az akkumulátor a lehető legtovább működjön? Árt neki, ha hálózatról használom miközben benne van az akksi?2016. aug. 4. 16:47
1/3 anonim válasza:
Nem árt neki én is így használom.De van 1 megoldásom hogy sokáig bírja.....Ne dobd le a géped a földre :D
2/3 anonim válasza:
Mondern laptopokat érdemes hálózatról működtetni (ha benne van az aksi ha nincs) mivel az aksinal a le/feltöltögetés jobban árt mint ha folyamatosan töltőn lenne
3/3 anonim válasza:
Ha mindig hálózatról lenne használva, én azért levenném az aksit a helyedben. Igaz hogy nekem egy 8 éves laptopom van, de az akksi most már 10 percet sem bír ki. Szerintem azért, mert az is állandóan hálózatról vólt működtetve. (meg egy évig volt használva mint fő számítógép) De nem tudom, hogy az újabbak már mennyire érzékenyek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!