Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen lehetett 6 éve egy 220...

Milyen lehetett 6 éve egy 220 ezres gamer pc?

Figyelt kérdés

Egy rokon mondta, hogy van egy 6-7 éves gépe amit 220 ezerért vett anno. Milyen lehet? Aztmondta valamelyik nap elhozza megmutatni de nem tudok várni :D

Talán ha írnátok valami adatokat, hogy anno milyen procikkaleg ramokkal mentek a gépek ennyiért.

Köszi :)

(Ajánlatos mai használatra?)

2016. aug. 4. 14:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt az infót kaptam, hogy 4gb ram, 3.4ghz proci, 512mb vagy 1gb vodó kártya. Ennyit tudtak mondani. Szerintetek megérné kb 20 ezerért? Persze tennék bele pár cuccot amivel már mai játékokat is elvinné. (Pl gta5? ;D)
2016. aug. 4. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit vennél bele? Gondolom DDR3 1000 valamennyi mhz ram, meg ez a 0,5-1GB-os videókártya lótúró
2016. aug. 4. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megérné.. épp most írták hogy ddr2-es alaplap. Szerintem 20-30 ezrekért ebayon jobb gépet tudnák venni nem? Kis alap gépet szeretnék amit tudnák bővíteni később.
2016. aug. 4. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
ezt ne vedd meg, nem éri meg
2016. aug. 4. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Tul regi gepet hiaba veszel, ha gyenge alaplap van benne uszik a bovitgetes, es vele a gta5 is...
2016. aug. 4. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!