T Arnold kérdése:
Ha szerdán rendelek PCX-ről futárral akkor azon a héten már nem hozzák ki igaz?
Figyelt kérdés
Egy új gépet akarok megrendelni ugye darabokba és nem kérek mellé összerakást akkor lehet rá esély hogy még azon a héten hozzák? vagy postán jobban megérné a dolog? :) illetve a futár vagy a posta vigyáz jobban a töréken dolgokra? :)2016. aug. 4. 12:05
1/4 anonim válasza:
Én postapontra kértem semmi baja nem volt, de átvizsgáltam fizetés után a postán, hogy minden rendben van-e(ezt a futárok nem szokták annyira szeretni)
plusz így szombaton is át tudod venni, ha addigra jön meg
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg fogják írni, hogy mikorra viszik ki
3/4 anonim válasza:
Ha minden van raktáron akkor még a héten megkapod, ha nem, akkor csak később.
Mindegy, hogy futárral vagy postával rendeled, ha nem próbálják szándékosan összetörni akkor legfeljebb a dobozokon lehet sérülés, mindent rendesen kipárnáznak.
4/4 anonim válasza:
Hát a mindent rendesen párnáznaktól messze áll az amit nekem küldtek. Egy kartondoboz benne a cuccokkal, meg bele volt gyűrve egy tv doboza, hogy ne rázkódjon annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!