Hogyan tudok elmeülni hardveres témában*? Hol olvassak utána?
én a gépeket a pcx.hu-n szoktam összerakni, ott nem ronthatsz el semmit, mert csak az egymással kompatibilis alkatrészeket engedi összerakni! (persze ez gondolom van más ilyen oldalakon is)
aztán ha tényleg biztos akarsz lenni, hogy jó-e akkor itt kiírod kérdésben, és megmondják.
ha meg valamit nem tudsz (számítógép alkatrészek, akkor keress rá Google-ben! (én amit nem tudtam mindennek utánnéztem és mostmár eléggé értek hozzá [nem vagyok nagyon profi])!
Még a kicsit komolyabb dolgokat is sikeresen meg tudod csinálni az internet (Google, YouTube) segítségével!
Példáknak csokáért én a jutub segítségével (részben) takarítottam ki a laptopom (és be is kapcsol :D)
vagy ott az újratelepítés... vannak akiknek nagyon nehéz feladat (nekem is az volt) de egy kis Google-zés után bármikor megcsinálom.
egyedül a gép összerakást (nem laptop, asztali gép) nem csinálom magam, mivel az (szerintem) kockázatosabb, inkább odaadok 5K-t egy profinak, hogy ne rontsak el semmit! persze kis gyakorlás után ezen is lehet spórolni.
szóval amit ajánlok: ez az oldal (VIGYÁZZ, HOGY NE GÉPELJ EL SEMMIT MIVEL ITT MÉG EGY ÉKEZETÉRT IS ANYUKÁDAT SZIDJÁK!), Google és YouTube!
Nem szidom senkidet az elütésért :D , ám ha elmélyülni szeretnél a hardveres témában ( vagy a szoftveresben , vagy bármelyik másikban ) akkor azt ugy hivják hogy föiskola , vagy lejjebbengedve a mércét valamilyen felsöfokú szaktanfolyás , de gondolom te nem erre gondoltál ...
Ne szakbarbárkodj, ha van valami ismi aki tényleg ért a vashoz fordulj hozzá , ha nincs kérdezz meg engem, és el foglak küldeni a sarki pc- boltba sok szerencsét kivánva , ott legalább garit adnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!