Miért indul újra a gép ha elindítok egy komolyabb gépet igénylő játékot?
-Gépem: W7 ultimate 64bit
-8gb ram egy kingstone (4gb) és egy kingmax
-MSI GTX 750 ti 2gb
-Asrock extreme 3
-fx 8120
-mugen 3 tornyhűtő
-chieftec ctg500-80p
-wd blue 500 gb
A probléma az lenne hogy tegnap megvettem a crew nevű játékot és kb 1-2 perc játék után újraindul a gép mindig.
Volt itthon egy gt610 es vga azt betettem azzal nem indult újra de persze a játék is csak 10 fps el ment de nem indult újra 5-10 perc alatt sem.
Régen is volt ilyen de az egy héten egyszer de most bármilyen komolyabb játékot kipróbálok azonnal újraindul a gép szinte. Régebben az megoldotta a problémát hogy msi afterburnerben a vga max teljesítményét levettem 95% ra de most már az sem segít. Filmezés és netezés közben soha nem indult újra a gép 1080p és 4k videótartalmak lejátszása közben sem. A proci játék közben soha nem ment 55-60 fok fölé a vga is max 66 fok volt. A házban van két keringető venti szval melegedés kizárva. A proci aida64-ben 20 perc terhelés után is 64 fokos. A crew nagyon szépen futott abban az 1-2 percben fix 30 fps el a vga 60%-on járt kb.
A proci meg 50 fokot se érte el. Mit tudok tenni? a vga-t mar kiszedtem holnap megy gariba. a többi cuccra nincs garanciám. Előre is köszi a segítséget!
attól nem indulna újra. valószínűleg kékhalál vagy csíkozódó képernyő lenne.
én szereznék egy másik tápot valakitől kölcsönbe de ha van lehetőséged próbáld ki más gépébe a vga-t hogy elő tudod-e hozni a hibát(ha nem akkor a szervízben sem fognak veled foglalkozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!