Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Youtube AdSense kapcsolatfelvé...

Youtube AdSense kapcsolatfelvétel, avagy bevételszerzés újra engedélyezése?

Figyelt kérdés

Üdv!

Lenne egy olyan problémám, hogy kb 1 hónapja kaptam 1 szerzői jogi figyelmeztetést aminek következtében letiltották 3 hónapra a csatornámon a bevételszerzés lehetőséget, email értesítőben ez áll:

A következőket kell tudnod és végrehajtanod ahhoz, hogy visszaállítsd a bevételszerzés lehetőségét:

Oldd meg a szerzői jogi vagy a közösségi irányelveket érintő problémákat.

A videók törlése nem oldja meg a közösségi irányelvek vagy a szerzői jogok megsértését.

Mi történik akkor, ha nem tudod megoldani a szerzői jogokat vagy a közösségi irányelveket érintő problémákat?

Ha nem tudod megoldani a szerzői jogokkal vagy közösségi irányelveinkkel kapcsolatos problémáidat, 3 hónap elteltével visszaállíthatjuk a bevételszerzés lehetőségét fiókodnál, ha teljesíted a következő feltételeket:

Az elmúlt 3 hónap alatt nem volt új, a szerzői jogok vagy a közösségi irányelvek megsértésével összefüggő problémád.

Irányelveinkkel összhangban használod fiókodat, például olyan tartalmat töltesz fel, amelynek bevételszerzésére jogosult vagy.

A helyzet az, hogy kb rá 1 hétre meg is oldottam a problémát, a figyelmeztetést visszavonták és minden zöld. A probléma ott kezdődik, hogy a bevételszerzés még mindig le van tiltva. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám visszaállítani? Mivel a probléma megoldódott esetleg valami kapcsolat felvételhez email címet tud-e valaki vagy valami egyéb ötlet? A válaszokat előre is köszi!

2016. aug. 2. 17:30
 1/1 A kérdező kommentje:

Megtaláltam közben a megoldást.

Akit esetleg érdekel, itt fellehet venni velük a kapcsolatot:

[link]

2016. aug. 3. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!