Hol találok ilyen kábeleket?
Olyan kábeleket keresek, amik arra szólgálnak, hogy ne közvetlenül az alaplapba csatlakoztassam a dolgokat, mint pl.: videókártya, ram, hanem vezetékkel.
Azért keresek ilyen vezetékeket, mert egy "látvány" gépet akarok csinálni, méghozzá olyat, hogy egy nagy lapon van a gép, szépen elrendezve.
Láttam ilyen kiviteleket, de sehol nem találok olyan vezetékeket és a nevüket sem tudom. Esetleg valaki tudna ebben segíteni?
Nincs ilyen. És értelme sincs... Ha valami egyből mehet a lapra, akkor az egyből menyjen is oda.
Itt is minden az alaplapon van...
Itt se rajta van pl a videókártya, hanem ott van lent és úgy van felvezetve az alaplapba, és az a vezeték érekelne engem.
Egyedül a PCI-e csatlakozót tudod megtoldani, vagyis a videokártyát tudod leszedni róla.
A RAM marad a lapon, folyadékhűtéssel a CPU hűtőt mellé tudod rakni. A többi meg úgyis kábelekkel van rárakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!